מרכיבים
- 1 קילו עגבניות רכות קצוצות
- 500 גר' תפוחי אדמה
- 1 בצל בינוני קצוץ
- 2 שיני שום קצוצות
- 3 כוסות מרק ירקות
- 2 כפות רסק עגבניות
- שמן זית
- מלח ופלפל
- 5 עלי בזיליקום
אופן ההכנה
יוצקים 2 כפות שמן זית לסיר ומחממים על אש בינונית
מוסיפים שום קצוץ ומערבבים דקה
מוסיפים רסק עגבניות ומערבבים עוד דקה
מוסיפים עגבניות קצוצות ומערבבים
מוסיפים קוביות תפוח אדמה ומערבבים
מוסיפים פלפל שחור
מוסיפים מרק ירקות
מרתיחים ומנמיכים את האש עם מכסה
לאחר 20 דקות שתפוחי האדמה התרככו מכבים את האש
לאחר 10 דקות ומוסיפים בזיליקום וטוחנים עם בלנדר
מוסיפים מלח ותבלינים לפי הטעם
מגישים חם