מרכיבים
- 2 כוסות אפונה ירוקה יבשה שהושרתה
- בצל קצוץ
- שני גזרים חתוכים גס
- שורש פטרוזיליה
- ראש סלרי
- צרור פטרוזיליה
- רבע מיכל שמנת
- שמן זית
- מלח ופלפל
- כורכום
- אגוז מוסקט
- 2 כפיות סוכר
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל ומוסיפים מים (כ-3 ליטר)
מתבלנים ומכניסים את הירקות והעלים
מבשים חצי שעה על אש בינונית תוך כדי ערבוב מדי פעם
מוציאים את צרור הירק ומרסקים הכל עד שנעשה עיסה
מוסיפים את השמנת
מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול
אפשר לקשט בקרוטונים