מרכיבים
- 3 גזרים פרוסים לעיגולים.
- 1 בצל קטן קלוף.
- 1/2 בטטה חתוכה לקוביות.
- דלעת חתוכה לקוביות.
- 2 תפו"א – קוביות.
- 150 גרם איטריות..
- כף פטרוזיליה.
- 1 ענף בצל ירוק קצוץ.
- 1 כף מרק עוף.
- פלפל .
- מלח.
אופן ההכנה
מבשלים את הגזרים, הבצל, הבטטה ותפוח האדמה בסיר גדול.
לאחר כרבע שעה מוסיפים את הדלעת, הפטרוזיליה והבצל הירוק.
מתבלים באבקת המרק, המלח והפלפל.
מערבבים ומבשלים 30 דקות
מבשלים את האטריות על פי הוראות היצרן ומוסיפים למרק.
מערבבים, מבשלים עוד 2 דקות ומורידים מהאש.