לוגו מרק
הצטרפו לדף הפייסבוק שלנו!
מרק פסטה כונכיות עם ירקות, מתכון למרק פסטה כונכיות עם ירקות, מתכון מרק פסטה כונכיות עם ירקות

מרכיבים

  • 25 גר' מרגרינה
  • 5 גזרים בינוניים, מגוררים דק
  • 1 בצל, קצוץ דק
  • 1/2 כוס גריסים או אורז
  • 1 פלפל ירוק או אדום
  • צרור פטרוזיליה, קצוץ
  • צרור שמיר, קצוץ
  • 4 גבעולי כרפס
  • 1 שורש כרפס
  • 12-10 כוסות מים
  • 2 כפות אבקת מרק ירקות
  • 1/2 כף אבקת מרק עוף
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/2-3/4 כוס פסטה קונכיות

אופן ההכנה

בסיר גדול ממיסים מרגרינה ומוסיפים גזר ובצל. מאדים תוך כדי בחישה כ-10 דקות, מוסיפים את הגריסים ומערבבים.

חוצים את הפלפל ומוציאים את הגרעינים. מוסיפים את הפלפל עם הפטרוזיליה, השמיר, גבעולי הכרפס והשורש.

יוצרים חצי מכמות המים ומוסיפים את האבקת מרק והמלח. מערבבים ויוצקים את שאר המים.

מבשלים על אש בינונית חצי שעה ומוסיפים את הפסטה לאחר שרתח.

נותנים לזה להתבשל וכשזה רך אפשר להוריד מהאש.