מרכיבים
- 1/2 בקבוק יין אדום
- מיץ מ-2 תפוזים
- קליפה מגוררת מתפוז אחד
- 70 גרם סוכר
- 2 מסמרי ציפורן
- מקל קינמון
- 2 גרגירי פלפל אנגלי
- 1 כפית מי ורדים
- 5 אפרסקים
- חופן דובדבנים או פטל
אופן ההכנה
את היין שמים בסיר עם מיץ תפוזים, קליפת תפוזים, הסוכר והתבלינים.
מחממים במשך רבע שעה על אש נמוכה, מסננים את היין ושומרים.
משרים את האפרסקים במים רותחים במשך כמה דקות ואז מקלפים בקלות וחותכים לקוביות קטנות
מניחים את האפרסקים והדובדבנים בכלי הגשה ושופכים מעל את היין המסונן
שמים במקרר עד להגשה