מרכיבים
- 3 כפות שמן זית
- 3 שיני שום קצוצות
- 700 גרם דלעת (קוביות)
- מעט זנגביל טחון
- 4 כוסות מים
- מלח ופלפל
- מעט קינמון טחון
אופן ההכנה
את שיני השום מטגנים בשמן זית ומוסיפים את הדלעת והזנגביל. בוחרים ויוצרים פנימה את המים ומרתיחים. אחרי 10 דקות שזה על אש נמוכה מתבלים במלח, פלפל וכמובן הקינמון.
מרסקים ומועכים בכל כלי שנוח לכם עד שתתקבל עיסה חלקה ואז מחזיקים לסיר ומרתיחים. אם צריך אפשר לדלל במים רותחים או בשמנת לקצפת.