מרכיבים
- 2 עגבניות בינוניות
- 3 בצלים בינוניים
- 1-2 כפות רסק עגבניות
- 1 כוס פתיתים
- 4 כפיות מיץ לימון
- 1/4 כפית סוכר
- 1/4 כפית מלח
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 5 כוסות מים
- 2 כפות שמן
אופן ההכנה
קולפים את הבצלים, חותכים אותם לפרוסות ואת העגבניות חותכים לקוביות קטנות וחמודות.
מחממים בסיר שמן ומוסיפים את העגבניות והבצל. מערבבים ומוסיפים את הפלפל השחור, סוכר, מלח, רסק עגבניות, מים ומיץ לימון ומרתיחים.
מוסיפים את הפתיתים ומכסים את הסיר למשך כ-25-30 דקות.
זה הכל.