לוגו מרק
הצטרפו לדף הפייסבוק שלנו!
מרק שקדים קר, מתכון למרק שקדים קר, מתכון מרק שקדים קר

מרכיבים

  • ½ קילו שקדים מולבנים
  • 3 שיני שום מעוכות
  • 1 כוס ענבים ללא חרצנים, חצויים לאורך
  • מלח ופלפל
  • חלב או מים
  • מעט שמן שומשום או זית לקישוט

אופן ההכנה

משרים את השקדים המובלניםעשרים דקות בתוך מים חמים ומסננים.

מרסקים אותם עם שום ועם הנוזלים (מים או חלב) במעבד מזון עד שהוא הופך להיות חלק וסמיך. כמות הנוזלים תלויה בכמה סמיך אתם רוצים שיהיה המרק. (וגם בסוג השקדים).

מתבלים ושמים במקרר

מגישים קר (אפשר עם קוביות קרח).