מרכיבים
- 1 בצל גדול קצוץ
- 2 כוסות ציר ירקות
- 1 כוס מים
- 2 כוסות גרגירי תירס שלמים
- 2 כפות שמן זית
- 1/4 כפית שמן שומשום
- 2 בצל שאלוט קצוץ
- חופן כוסברה קצוצה
- מלח ופלפל
אופן ההכנה
מתחילים בחימום סיר עם 2 כפות שמן זית ושמים אותו על אש בינונית יחד עם הבצל הקצוץ.
מאדים את הבצל עד שהוא משחים ואז מוסיפים גם את ציר הירק וכוס מים.
מכניסים כוס תירה לבלנדר עד שיש עיסה חלקה ושופכים אותה לסיר.
מוסיפים כמה גרגרים שלמים ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
לאחר שרתח, מחלישים את האש ומוסיפים את הבצלים הקצוצים וכמה טיפות שמן שומשום.
לאחר כמה דקות מכבים את האש.
מגישים ומעטרים בבצלי שאלוט קצוצים ובכוסברה.