מרכיבים
- 12 גזרים גדולים
- שתי בטטות בינוניות
- שני בצלים
- 25 ג' חמאה
- שמנת לבישול
- אגוז מוסקט
- מעט כורכום
- א. מרק
- פלפל לבן
- מלח
אופן ההכנה
השבוע החלטנו לפנק אתכם במרק גזר חלבי וטעים במיוחד שניתן להגיש בכל ארוחה חלבית כי המרק מתאים כמעט לכל דבר. וממילא הגיע הזמן להתכונן לשבועות (הספירה לאחור החלה!)
1. לחתוך את כל הירקות לקוביות, לשים שמן + חמאה בסיר חם לכסות במים וקצת יותר.
2. להרתיח להוסיף תבלינים להנמיך לאש בינונית ולבשל כ 25 דקות או עד שכל הירקות רכים.
3. לטחון את המרק להחזיר לסיר להוסיף את השמנת ולבדוק את התיבול.