מרכיבים
- בצל גדול
- קופסת שימורי תירס (550 גרם)
- 2 כפות קורנפלור
- 2 כפות רוטב סויה
- כף שטוחה מרק בטעם עוף (פרווה)
- שמן לטיגון
- בצל ירוק
אופן ההכנה
מתכון מהיר ופשוט למרק תירס סיני.
מתחילים בקציצה של הבצל ומטגנים אותו בסיר עד שהוא יקבל צבע זהוב ויפה.
מוסיפים לסיר את התירס עם הנוזלים כמובן ועוד 3 כוסות מים רותחים.
לאחר שזה הגיע לרתיחה מוסיפים את שאר החומרים ומחכים שוב לרתיחה.
מעבירים לבלנדר וטוחנים במשך כמה שניות כך שעדיין יהיו חתיכות גסות של גרעיני תירס.
קוצצים דק את הבצל ומפזרים מעט מעל כל צלחת מרק על מנת לקבל עיצוב יפה.