מרכיבים
- ניוקי
- 1 כף שמן זית
- 1 בצל סגול חתוך לקוביות
- 2 שיני שום
- רוטב לפיצה – צנצנת
- כף קורנפלור
- מים
- סוכר, פפריקה מתוקה, אורגנו
- פלפל, מלח
- גבינת פרמזן
אופן ההכנה
לא כולם נתקלים במרק פיצה במהלך חייהם, אבל המרק הזה מיוחד במינו ומומלץ לנסות פעם אחת בחיים, כי מאז לא תפסיקו להכין אותו.
שמים 1 כף שמן זית בסיר קטן, מאדים 1 בצל סגול חתוך לקוביות קטנות ו2 שיני שום פרוסות דק.
כשהם מתחילים להזהיב-
מוסיפים פנימה צנצנת אחת של "רוטב לפיצה" 430 גרם, 2 כוסות מים קרים +1 כוס מים קרים אשר הומסה בהם כף קורנפלור.
מביאים לרתיחה
מוסיפים פנימה 1 קופסא קטנה של רסק עגבניות
כפית סוכר, כפית אורגנו,כפית פפריקה מתוקה ומלח ופלפל לפי הטעם
מבשלים יחד כ20 דקות
בדקות האחרונות מוסיפים את הניוקי לתוך המרק ובסוף ומעל לכל יש לפזר גבינת פרמזן איכותית.