מרכיבים
- עוף מחולק או בשר עגל / בקר למרק
- כוס שעועית לבנה שהושרה
- 2-3 גזרים מגוררים על פומפיה
- כוס חמיצה (חמיצה) משיבולת שועל
- בצל חתוך לקוביות
- שורש פטרוזליה מגורר על פומפיה
- שורש סלרי מגורר על פומפיה
- 2-3 עלי דפנה
- מלח, פילפל לפי הטעם
- חופן שמיר קצוץ
- חופן עלי פטרוזליה קצוצה
- כחצי כפית תימין
- חופן עלי לאושטיאן קציצים
- כוס קמח פסטה
אופן ההכנה
את השעועית הלבנה משרים מראש ומכינים גם פסטה או קונים.
מבשלים בסיר גדול את הבשר במשך 40-60 דקות כדי שיהיה רך
מבשלים אחר כך את השעועית
מערבבים אותם
מטגנים במחבת בצל, מוסיפים גזר, שורש פטרוזיליה וסלרי
מערבבים את הירקות עם הבשר ושעועית ומוסיפים תבלינים עם עלי דפנה ומיץ לימון ומבשלים 10 דקות
את הפסטה מרתיחים במים שתהיה רכה ומוסיפים לסיר עם המרק
מוסיפים פטרוזיליה ושמיר קצוץ
כמובן שאפשר לעשות שינויים במתכון לפי הטעם