מרכיבים
- ראש כרוב סיני חתוך לאטריות
- 4 גזרים חתוכים לגפרורים
- 4 גבעולי סלרי עלים.
- 1 סלסלת פטריות שמפיניון טריות
- 3 שיני שום כתושות.
- כף אחת אבקת מרק פטריות
- כף אחת אבקת מרק עוף או בטעם עוף
- 1/2 חבילה נבטים עבים
- כף אחת רוטב סויה
- כף אחת ג'ינג'ר טרי מגורר
- מעט מלח
אופן ההכנה
את הסלרי, הפטריות והשוםשמים בסיר עם חצי כוס מים ומעט מלח ומאדים.
אחרי 10 דקות הכרוב מאבד מהנפח ומוסיפים את הג'ינג'ר ואת אבקת המרק ביחד עם 2 ליטר מים.
מרתיחים ואז מנמיכים את האש ל-40 דקות.
מוסיפים את הנבטים והרוטב סויה ומבשלים עוד קצת בערבוב.