מרכיבים
- 1 כרוב לבן
- 1 בצל לבן גדול
- 3 גזר
- 2 כפות אבקת מרק עוף
- 1 שורש פיטרוזיליה
- 200 גר' רסק עגבניות
- 6 כוסות מים
- פיטרוזיליה
- 1 כף סוכר
- 1/4 מיץ לימון סחוט
- 3 כפות שמן זית
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל שפרסתם לחתיכות דקות ולאחר דקות בודדות מוסיפים את הכרוב שחתכנו גם כן
לאחר 2 דקות מוסיפים גם את הגזר החתוך ומערבבים
מוסיפים 6 כוסות מים ו-2 כפות מרק עוף ואת רסק העגבניות
מרתיחים
מנמיכים את האש ומרככים את זה במשך 20 דקות
מוסיפים את התבלינים והפטרוזיליה